Taalkeuze:
NL DE

Spelregels

Boeken
Via Zimmerfrei.nl boekt u rechtstreeks bij een pension in Duitsland.
Een boeking verloopt eenvoudig en veilig. U bevestigt uw boeking d.m.v. een controlecode die wij u per sms toesturen. In sommige gevallen moet u de boeking bevestigen door het betalen van servicekosten ter hoogte van € 2,50. Dit wordt tijdens het boeken vermeld. Meer informatie vindt u onder het kopje 'Servicekosten'. U hoeft bij een boeking geen creditcardgegevens af te geven.

Kamerprijzen
De getoonde kamerprijzen zijn altijd de laagst door het pension gehanteerde prijzen voor de gekozen periode. De kamerprijzen worden door de pensions zelf ingevoerd.
De vermelde kamerprijzen zijn in € per kamer per nacht inclusief ontbijt (tenzij anders vermeld). De vermelde prijzen voor vakantiewoningen en appartementen zijn doorgaans exclusief ontbijt (tenzij anders vermeld).

Servicekosten
Bij een aantal pensions berekenen we servicekosten voor de boeking. Uw bijdrage helpt ons bij het beheren en onderhouden van ons platform. We houden de servicekosten bewust zo laag mogelijk.
Sommige pensions betalen ons voor de vermelding op Zimmerfrei.nl: bij deze pensions berekenen we geen servicekosten voor de boeking.

En als een boeking op aanvraag niet doorgaat?
Indien de boeking op aanvraag is, dan heeft de eigenaar van het pension de gelegenheid om de boeking aan u te bevestigen.
In het uitzonderlijke geval dat een eigenaar uw boekingsaanvraag niet kan aannemen, worden u twee keuzes geboden:
-  U ontvangt de servicekosten van ons retour.
-  U kunt zonder nog eens servicekosten te betalen een alternatief pension reserveren.

Toeristenbelasting
De toeristenbelasting (ofwel Kurtaxe) is niet inbegrepen in de kamerprijs.
De toeristenbelasting verschilt per plaats.

Betalen
U betaalt de kosten van uw verblijf in het pension. Soms betaalt u (een deel) van het boekingsbedrag bij aankomst in het pension. Het komt echter meestal voor dat u bij vertrek betaalt, waarbij u tegelijkertijd de genuttigde drankjes, maaltijden en eventuele aanvullende diensten (zoals gebruik van sauna, zonnebank, etc.) betaalt.

Wijzigen boeking
Indien u via Zimmerfrei.nl boekt en u wilt iets aan de boeking wijzigen, dan kunt u een berichtje sturen aan  .

Annuleren
Voor het annuleren van een boeking gelden enkele voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u vinden op de pagina ‘Voorwaarden’. www.zimmerfrei.nl/voorwaarden

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...