Taalkeuze:
NL DE

Boekingsvoorwaarden

Wat u moet weten
Een boeking via Zimmerfrei.nl is een transactie tussen u en het betreffende pension. Kamerprijzen en beschikbaarheid worden door de pensions zelf ingevoerd. Zimmerfrei.nl is daarom niet aansprakelijk voor fouten in de kamerprijzen en/of beschikbaarheid.
Alle boekingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid in het betreffende pension.

Boekingen bindend
Nadat een boeking door Zimmerfrei.nl aan u is bevestigd, is er sprake van een bindende afspraak tussen u en het pension.

Betaling
De betaling doet u ter plaatse aan het pension, doorgaans op de dag van vertrek.

Annuleringsvoorwaarden
U bent bij het boeken de plicht tot betaling van het boekingsbedrag aangegaan aan het pension, met inachtneming van de onderstaande annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum.
  • Bij annulering van 13 dagen tot 7 dagen voor de aankomstdatum wordt 30% van het boekingsbedrag door het pension in rekening gebracht.
  • Bij annulering vanaf 6 dagen voor de aankomstdatum tot ’s avonds 18.00 uur op de dag voor de aankomstdatum wordt 50% van het boekingsbedrag door het pension in rekening gebracht.
  • Bij annulering na ‘s avonds 18.00 uur op de dag voor de aankomstdatum of op de aankomstdatum zelf tot ‘s avonds 18.00 uur wordt 70% van het boekingsbedrag door het pension in rekening gebracht.
  • Bij annulering op de aankomstdatum na ’s avonds 18.00 uur of als u zonder annulering niet in het hotel aankomt ('no show') op de geboekte aankomstdatum, wordt 100% van het boekingsbedrag in rekening gebracht.Wijzigen/annuleren
Een wijziging of annulering kunt u per e-mail doorgeven aan
LET OP 1: uw annulering is pas een feit indien u van ons een bevestiging heeft ontvangen.
LET OP 2: als u op de dag van aankomst annuleert, dan moet u dit telefonisch doen bij het pension zelf.

Zorg altijd voor een (doorlopende) annuleringsverzekering!

Kamerprijzen
De kamerprijzen worden door de pensions zelf ingevoerd en bijgehouden; Zimmerfrei.nl is daarom niet aansprakelijk voor fouten in de kamerprijzen.
Prijzen zijn per kamer per nacht, inclusief ontbijt (tenzij anders vermeld) en exclusief toeristenbelasting.

Beschikbaarheid kamers
Zimmerfrei.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in beschikbaarheiddata. Deze data worden door de pensioneigenaren zelf bijgehouden.

Aanvullende wensen
U kunt aanvullende wensen opgeven in het opmerkingenveld bij de boekingsprocedure. Zimmerfrei.nl kan echter niet garanderen dat aan deze wensen tegemoet kan worden gekomen.

Aansprakelijkheid
De website Zimmerfrei.nl is zorgvuldig samengesteld. Zimmerfrei.nl is echter niet verantwoordelijk voor incompleetheid of onjuistheden van de hier aangeboden informatie. Informatie op deze website kan technische storingen of typfouten bevatten.
Als u deze website bezoekt gaat u er mee akkoord dat Zimmerfrei.nl niet verantwoordelijk is voor enige directe of indirecte schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de informatie die op deze website aangeboden wordt.

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...