Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Tussenstop in Duitsland

Vind eenvoudig een tussenstop in Duitsland voor een overnachting langs de snelweg. Als je onderweg bent naar het zuiden van Europa, is het fijn om deze lange reis in tweeën te splitsen. Omdat veel routes richting bijvoorbeeld Italië, Kroatië en Hongarije via Duitsland lopen, leent dit mooie land zich bij uitstek voor een tussenstop langs de snelweg. Er zijn veel hotels te vinden, maar waar vind je die gezellige gasthof waar je voor weinig geld heerlijk kunt dineren en goed kunt slapen? Zimmerfrei.nl wijst u graag de weg!

De sfeervolle tussenstop: gezelligheid staat voorop

Je kunt natuurlijk het eerste de beste kale snelweghotel boeken, maar het is veel leuker om een gasthof of pension te vinden, waar de eigenaar nog de tijd neemt voor z’n gasten. Zo’n kleinschalig hotel - waar de chef nog zelf kookt - biedt meer gezelligheid dan een onpersoonlijk en zakelijk hotel. In Duitsland bestaan er veel van dit soort sfeervolle familiebedrijven, maar ze zijn niet altijd even makkelijk te vinden via de grote boekingsportals. Het fijne van een pension of gasthof als sfeervolle tussenstop is dat de kamerprijzen doorgaans zeer gunstig zijn.  De kwaliteit van de kamers is bovengemiddeld goed en ’s morgens wordt u verwelkomd met een typisch Duits - dus stevig - ontbijt. Zo kunt u uitgerust uw reis vervolgen!

De vriendelijk geprijsde tussenstop: waar vind je die nog?

De hotels in Duitsland staan bekend om de goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Maar de prijzen van hotels langs de snelweg kunnen aardig oplopen. Vooral rondom de grote steden – tijdens beurzen of andere grote evenementen – betaal je steeds meer voor een kamer. Maar wie goed zoekt, vindt een vriendelijk geprijsde tussenstop in een pension of gasthof van goede kwaliteit. Meestal zijn de leukste plekken voor een tussenstop in de kleinere dorpen gelegen en niet direct aan de snelweg. Het zoeken naar zo’n pension: dat hebben wij alvast voor u gedaan en u vindt ze hier op Zimmerfrei.nl.

De ideale locatie van een tussenstop

De locatie van een tussenstop vinden we heel belangrijk. U bent echt niet gebonden aan saaie en kille snelweghotels. Als je een paar kilometer vanaf een afslag doorrijdt, dan vindt u bosrijk of landelijk gelegen hotels, waar u de rust vindt die u zoekt. Veel mensen die onderweg zijn naar Zuid-Europa vinden de afstand te lang om in één keer te overbruggen. Juist daarom is het fijn om op doorreis een overnachting te boeken waar een goede nachtrust en stevig ontbijt gegarandeerd zijn. Op die manier kunt u uitgerust aan uw volgende etappe beginnen. Wij kennen vele accommodaties niet ver van de snelweg, in leuke dorpjes, aan sfeervolle pleintjes of langs kabbelende riviertjes. Een tussenstop is geen noodzakelijk kwaad, maar een leuke extra ervaring. En bedenk: uw vakantie begint al tijdens uw reis naar uw eindbestemming.

Het reserveren van een tussenstop

Een tussenstop reserveren in Duitsland gaat eenvoudig via Zimmerfrei.nl. Voor het reserveren van een tussenstop zijn wij de specialist op dit gebied, met meer dan 30 jaar ervaring. (U kent ons wellicht nog van de boekjes Zimmer Frei die vooral via de ANWB verkocht werden.) Vind dus hier een goedkoop en sfeervol hotel, pension of gasthof voor een tussenstop langs de snelweg, waar u warm wordt onthaald en waar de vriendelijke chef graag een praatje maakt en een stapje extra voor u zet. Reserveer uw overnachting bij een professionele gastheer of gastvrouw die de kunst verstaat om de vermoeide reiziger weer uitgerust op weg te helpen!

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...