Taalkeuze:
NL DE
Pensions in Duitsland
Waar zoekt u een gezellig hotel of pension?

Aantal personen

Wat is uw aankomstdatum?

Wat is uw vertrekdatum?
Filter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

Bekeken pensions

Vindt uw pension of hotel in Kraichgau: de wijnregio tussen Heidelberg en Stuttgart

Een klein hotel of voordelig pension in Kraichgau vindt u hier bij Zimmerfrei.nl. Kraichgau is het district in de vierhoek Heidelberg, Heilbronn, Karlsruhe en Stuttgart. Reserveer via Zimmerfrei.nl een pension, een gezellige gasthof of een voordelig hotel in Kraichgau. Deze regio wordt begrensd door de rivieren Rijn en Neckar. Vanwege het zachte klimaat en de ideale omstandigheden zijn hier veel wijngaarden te vinden waar de beste rode wijnen van Duitsland voortgebracht worden. Voor wijnliefhebbers is dit misschien wel de mooiste regio van Duitsland om te verkennen. Historisch gezien valt er genoeg te ontdekken, zoals de burchten Schloss Michelfeld, Schloss Bruchsal en de fraaie ruïne van Mühlacker. Fietsers en motorrijders vinden in Kraichgau een geweldig landschap om doorheen te touren; een gebied dat nog niet veel bekendheid geniet in Nederland en België en daarom extra interessant is. Er zijn diverse meertjes (bij Zaberfeld) en rivieroevers met zonneweides te vinden, evenals mooie zwembaden, waaronder het fraai gelegen Badewelt Bretten. Andere hoogtepunten zijn het Auto en Techniek Museum in Sinsheim en het te gekke pretpark Tripsdrill.

Tips voor een pension in Kraichgau

Rijdt u via de A5 richting Stuttgart, ga dan bij Bruchsal de snelweg af en rijdt het laatste stukje via Bretten binnendoor. Ook vanaf Heilbronn in de richting Stuttgart doet u uzelf een plezier door een stukje via de B27 langs de Neckar te rijden. Reist u op de fiets of op de motor, dan vindt u een overnachting of tussenstop in deze wijnregio gemakkelijk op Zimmerfrei.nl in een goedkoop pension of sfeervol hotel. Zoekt u op doorreis een overnachting voor een tussenstop tussen Karlsruhe en Stuttgart langs de A8, dan vindt u bij Zimmerfrei.nl het ideale overnachtingshotel of een voordelig pension langs de snelweg.

Zoekresultaten zoekopdracht aanpassen


***

Hotel Eden

Karlsruhe, Kraichgau, Baden-Württemberg

Het Arthotel Eden in Karlsruhe is vanoudsher familiehotel, dat al vele jaren door familie Gulden-Scheifes wordt beheerd. Het hotel is vanaf de autobahn goed bereikbaar. Er is voldoende...

2-persoons kamer vanaf:
€64,00 excl. ontbijt à € 9,50 p.p.

***

Hotel Beim Schupi

Karlsruhe, Kraichgau, Baden-Württemberg

D Hendriksen uit Kampen:"Goed hotel, kregen zelfs luxere kamer aangeboden met airco i.v.m hoge temperaturen."Jck Peters uit Zevenbergen:"Overnachting als tussenstop naar wintersport. Vriendelijk personeel . Mooie kamer. Niet duur."

2-persoons kamer vanaf:
€79,00 inclusief ontbijt

***

Schuhs Hotel & Restaurant

Karlsruhe, Kraichgau, Baden-Württemberg

A. Kapaan uit Kesteren:"Ruime schone kamers. Lekker ontbijt. Goede service..."

2-persoons kamer vanaf:
€69,00 inclusief ontbijt

 

Landgasthof Gänsberg

Wiesloch, Kraichgau, Baden-Württemberg

M Berghuis uit Borger:"Prima verblijf, aardige mensen , kamers niks mis mee, goed ombijt en prima diner."Arne Kleefman uit Leusden:"Fantastisch overnachtingsadres voor een tussenstop naar Italië"

2-persoons kamer vanaf:
€98,00 inclusief ontbijt

 

Gasthaus Zum Ritter

Karlsdorf-Neuthard, Kraichgau, Baden-Württemberg

Stef Van den Acker uit Begijnendijk:"Wij hebben in gasthaus Ritter overnacht als tussenstop tussen Italië en België..."Peter Spiekerman uit Haarlem:"Gasthaus Zum Ritter is gelegen in een rustig dorp niet ver van de snelweg en is een prima stop als je onderweg bent in Duitsland..."

2-persoons kamer vanaf:
€72,00 inclusief ontbijt


De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 239 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...