Taalkeuze:
NL DE

...

Pension Islekhoehe Gansen

Bitburger Straße 1
54673 Krautscheid (Südeifel), Eifel, Rheinland-Pfalz
Voor een overnachtig langs snelweg A60 bij afslag 5

2-persoons kamer vanaf:
€69,00 inclusief ontbijt

Gezellig pension met tennisbaan in Krautscheid, zeer geliefd bij motorrijders.

Pension Islekhöhe Gansen in Krautscheid biedt een heerlijk uitzicht over de Südeifel

Pension Gansen ligt nabij het drielandenpunt van Duitsland, België en Luxemburg in de zuidelijke Eifel (Südeifel). Het staat regionaal bekend om de zeer goede keuken. Het huis staat bovenop een heuvel: de Islekhöhe. Daardoor heeft u rondom het hotel een heerlijk uitzicht over de Eifel. Naast het huis staat een tennishal. Er is een gezellige bar, waar ook leden van de tennisclub een biertje komen drinken. In het hotel is een kegelbaan. De kamers en de eetruimte zijn modern ingericht. De kamers zijn bovendien recentelijk nog vernieuwd. Motorrijders zijn van harte welkom. Vanuit het huis worden vele motortoertochten georganiseerd.

Omgeving

Dit gebied wordt liefkozend 'Islek' genoemd. Het wordt begrensd door de Schneifel in het noorden en het Bitburger Land ten zuiden van dit prachtige stukje Duitsland. De Eifel heeft enorm veel te bieden, want naast sportieve mogelijkheden en het natuurschoon zijn er een aantal boeiende steden in de buurt te vinden: Bitburg (bierbrouwersstad), Trier (oudste stad van Duitsland) en Prüm, met de oude basiliek en abdijen.

Vrije tijd

Naast het huis kunt u tennissen in de eigen tennishal. Het pension is populair onder motorrijders, wandelaars en fietsers.

Praktische informatie

Inchecken van 15:00 tot 18:00 uur
Uitchecken voor 10:00 uur
Ontbijt van 07:00 tot 10:00 uur
Rustdag Woensdag

Pension Islekhoehe Gansen op de kaartAndere pensions in de buurt van Pension Islekhoehe Gansen

*** Superior

Hotel Schoos

Prüm, Eifel, Rheinland-Pfalz

Het vriendelijk geprijsde familiehotel Schoos ligt ingebed tussen adembenemende het Eifellandschap. Iedereen is welkom, maar motorrijders hebben een streepje voor bij de eigenaar, die zelf een...

2-persoons kamer vanaf:
€108,00 inclusief ontbijt

***

Landhaus Wirtz

Oberweis (Südeifel), Eifel, Rheinland-Pfalz

Ernst Sjamaar uit Apeldoorn:"Mooi gelegen Gasthof vlakbij het riviertje de Prum...."Willem van Benschop uit Warmenhuizen:"Landhuis Wirtz is voor ons super geweest ,schoon netjes en een goed ontbijt."

2-persoons kamer vanaf:
€68,00 inclusief ontbijt

***

Hotel Zum Goldenen Stern

Prüm, Eifel, Rheinland-Pfalz

Gelegen op het mooiste plein van Prüm staat dit prachtige pand met uitzicht op de basiliek en de abdij. Het huis wordt al sinds 1803 als hotel bedreven en bevindt zich sinds 1907 in het bezit van...

2-persoons kamer vanaf:
€87,00 inclusief ontbijt


De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 239 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...