Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Pensions en goedkope hotels Europa-Park Rust


Goedkoop hotel of gezellig pension bij het Europa-Park

Het vinden van een goedkoop hotel of pension in de buurt van het Europa-Park kan een hele opgave zijn. Gelukkig hebben wij een aantal betaalbare hotels en pensions bij het Europa-Park gevonden. Zimmerfrei.nl selecteert uitsluitend particuliere hotels en pensions, die vriendelijk geprijsde kamers combineren met een sfeervolle ambiance. Het dorp Rust is niet zo groot; de meeste pensions en hotels in het dorp liggen op loopafstand van het Europa-Park. Het gratis parkeren bij het pension of goedkope hotel is een groot voordeel zodat u alvast parkeerkosten bespaart. De kamerprijzen van pensions rondom het park zijn bovendien gunstiger dan die van de officiële hotels van het Europapark zelf.

Kindvriendelijk hotel Europa-Park

Het Europ-Park is het grootste pretpark van Duitsland en al vijf jaar lang verkozen tot beste pretpark ter wereld! Het park is ideaal om te bezoeken met kinderen. Omdat er veel gezinnen op het Europapark afkomen, hebben hotels en pensions in Rust zich in veel gevallen ingesteld op het verblijf van kinderen. De door ons geselecteerde hotels en pensions in Rust beschikken over familiekamers. De pensions zijn kindvriendelijk en bieden vaak extra faciliteiten voor (kleine) kinderen, zoals speelruimte, speelgoed, een kinderstoel, reisbedjes en een kindermenu.

Tussenstop langs snelweg A5 combineren met bezoek Europa-Park

Veel mensen combineren een tussenstop langs snelweg A5 richting Basel met een bezoek aan het Europa-Park. Het Europapark kun je vanaf de snelweg al zien liggen. Het plaatsje Rust ligt ongeveer 2 kilometer van de afslag. Met een of meerdere overnachtingen in de buurt van het Europa-Park maak je de tussenstop een volwaardig deel van de vakantie! Omdat u niet de enige bent met dit idee, is het aan te raden vooraf een vriendelijk geprijsd hotel of pension bij het Europa-Park te reserveren. Zeker als u met kinderen reist en specifiek naar een familiekamer op zoek bent, is het fijn als u zeker weet dat er een kamer voor uw gezin vrijgehouden wordt.

 Pensions en hotels Europa-Park 

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...