Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Een overnachtingshotel in Duitsland vinden

Als u op zoek bent naar een overnachtingshotel in Duitsland, dan zult u ontdekken dat u ontzettend veel keuze heeft. Om de hierdoor ontstane keuzestress te kunnen beteugelen, hebben we voor u een selectie gemaakt van goedkope overnachtingshotels en gezellige pensions in Duitsland. Deze hotels en pensions kennen wij persoonlijk! We bezoeken de accommodaties zelf. Tussen het aanbod vindt u tevens hier en daar zo'n sfeervolle gasthof en zelfs een appartement inclusief ontbijt. De nadruk ligt bij Zimmerfrei.nl op voordelige accommodaties met oprechte gastvrijheid en een persoonlijke sfeer. Want wij vinden het belangrijk dat een overnachtingshotel in Duitsland een vakantiegevoel geeft. Want de vakantie begint niet pas op uw eindbestemming; die begint al zodra u thuis de deur achter u dicht trekt en in de auto of op de motor stapt.

Overnachtingshotel langs de snelweg vinden

Als uw eindbestemming in bijvoorbeeld Tjechië, Oostenrijk, Kroatië of Italië ligt, dan is de reis wellicht te lang om in één dag te rijden. Zeker met kinderen is het niet goed te doen om zo'n lang stuk in één keer te overbruggen. Daarom is het handig om een overnachtingshotel langs de snelweg te vinden. Ook zonder kinderen is het prettiger om een tussenstop in een overnachtingshotel in Duitsland te plannen. Het rijdt meer ontspannen en je komt uitgerust op de plaats van bestemming aan. Via de kaart op Zimmerfrei.nl kunt u eenvoudig een plaats bepalen waar u wilt overnachten. U kunt daarnaast een snelwegtraject kiezen uit de lijst met snelwegen in Duitsland. Zo kunt u eenvoudig een passende accommodatie vinden. Omdat u meestal wel weet welke route u ongeveer moet rijden (zo niet; neem even contact met ons op!) moet u vooral voor u zelf bepalen na hoeveel kilometer of na hoeveel uren rijden u wilt overnachten. Soms is het fijn om de eerste dag al 2/3 deel van de reis te hebben gehad. Maar als u de eerste dag niet vroeg kunt vertrekken is het juist prettiger om op de helft van de reis of misschien al op 1/3 van de reis een tussenstop te plannen. 

Vele soorten overnachtingshotels in Duitsland

Het overnachtingshotel in Duitsland dat passend is voor uw situatie kan heel verschillend zijn. Allereerst is de locatie belangrijk. Als u weet welke route u rijdt, dan kunt u goed inschatten waar u een overnachtingshotel in Duitsland wilt vinden. Daarna is de prijs interessant: we letten erop dat de kamerprijs, uitgaande van een standaard 2-persoons kamer altijd onder € 100,00 per kamer per nacht inclusief ontbijt blijft (met hier en daar een uitzondering als een hotel of pension ook luxere kamers aanbiedt). Als derde is het goed om het type accommodatie in de gaten te houden, omdat er vele soorten overnachtingshotels in Duitsland zijn. Zo heeft een pension geen restaurant, maar alleen ontbijt. De prijzen zijn er vaak wat lager en een pension is kleinschalig. Een gasthof is in eerste instantie een restaurant en een gezellige plek waar de lokale bevolking samenkomt. In een gasthof worden daarnaast kamers aangeboden, die meestal eenvoudig ingericht zijn. Een gasthof kan een prima keuze zijn als een eenvoudige kamer volstaat en het vooral belangrijk is dat u er lekker kunt eten.
In een hotel is er altijd een restaurant (behalve als er ‘garni’ achter de hotelnaam staat!). De kamers zijn er vaak wat luxer dan in een gasthof. Voor elk wat wils dus. Zo weet u waar u op moet letten bij het kiezen van het type overnachtingshotel in Duitsland dat passend is.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...