Taalkeuze:
NL DE
Pensions in Duitsland
Aantal personen

Wat is uw aankomstdatum?

Wat is uw vertrekdatum?

Filter pensions op locatie
Filter pensions op eigenschappen
Bekeken pensions

Pensions en goedkope hotels langs snelweg A30 Minden-Oldenzaal (NL)

Voor een goedkope overnachting of tussenstop in Duitsland langs de snelweg richting Minden via de A30 vanaf Oldenzaal vindt u hier voordelige hotels en pensions. Dit autobahntraject is veel gekozen voor een tussenstop, omdat je op doorreis in ongeveer 2 uur dit deel van Duitsland bereikt. Langs de route A30 richting Minden biedt Zimmerfrei.nl vele goedkope hotels en pensions, ook met familiekamers. Bij Zimmerfrei.nl vindt u zeker een voordelig overnachtingshotel langs de autobahn A30 in Duitsland waar het ook nog eens gezellig en sfeervol is. Begin uw autovakantie goed met het boeken van een goedkoop hotel of pension langs de snelweg A30 tussen Oldenzaal en Minden.

Zoekresultaten zoekopdracht aanpassen


G****

Gästehaus Am Hermann

Hörstel, Teutoburger Woud, Nordrhein-Westfalen

Hans Hommes uit Veelerveen:"We zijn heel gastvrij ontvangen en de verzorging is uitstekend . Voor herhaling vatbaar."Edwin Molenkamp uit Haaksbergen:"Een goed verzorgde B&B! "

2-persoons kamer vanaf:
€ 68,00
inclusief ontbijt

***

Landhotel Buchenhof

Bad Essen, Teutoburger Woud, Niedersachsen

Landhotel Buchenhof is gevestigd in een monumentaal pand en behoort tot de kostbare bouwwerken in dit bekoorlijke landschap met meer dan 300 jaar oude vakwerkhuizen. Geen enkele kamer in dit kleine...

2-persoons kamer vanaf:
€ 105,00
inclusief ontbijt


De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...