Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Landelijke hotels in Duitsland

Duitsland is een land van uitersten: hypermoderne hotels in de steden enerzijds en authentieke hotels op het platteland anderzijds. Overnachten in landelijke en romantische hotels in Duitsland is een heerlijke ervaring. De uitgestrektheid van de vele Duitse natuurgebieden biedt rust en ontspanning. Landelijk gelegen hotels in Duitsland noemt men – heel voor de hand liggend - Landhotels. Zoekend naar deze term vindt u de mooiste stekjes op plekken waarvan u het bestaan niet wist! Op dezelfde wijze wordt een bosrijk gelegen hotel ook wel Waldhotel genoemd. Op Zimmerfrei.nl vindt u vele van deze hotels en pensions voor een verblijf op het platteland, bos of heide. Een speciale categorie wordt gevormd door de herbergen, ofwel de Gasthof. Deze categorie is onderverdeeld in Waldgasthof en Landgasthof. De Gasthof biedt een ambiance van nostalgie in een persoonlijke sfeer. Wilt u onthaasten? Dan is een landelijk gelegen hotel, pension of gasthof in Duitsland de juiste keuze.

Hotels met charme

Een bijzondere categorie in landelijke hotels vormen de charmehotels. Deze hotels met charme kenmerken zich door een luxe sfeer in een kleinschalige en romantische setting. U kunt er rekenen op persoonlijke toewijding van de gastheer of gastvrouw. Er is veel aandacht voor details, wat een behaaglijk gevoel in een romantisch decor oplevert. In een charmehotel voelt u zich extra bijzonder door kleine extra’s zoals verse bloemen op de kamer of kleine attenties zoals een lekkernij uit de streek of een uitgebreid assortiment zeepjes en snuisterijen in de badkamer. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen waardoor we ons eens lekker verwend voelen. Dat gevoel geven hotels met charme in Duitsland u bij uitstek. Veel van deze hotels zijn landelijk gelegen, wat helemaal past bij de rustieke sfeer die charmehotels uitstralen.

De rust van de natuur ervaren

Als we er even tussenuit willen, dan willen we vaak de rust van de natuur ervaren. In Duitsland zijn er nog veel uitgestrekte natuurgebieden met landelijke hotels en pensions. De weidsheid die deze gebieden kenmerkt zijn nauwelijks nog te vinden in Nederland. Als u dit gevoel van ontspanning weer eens wilt meemaken, dan vindt u op Zimmerfrei.nl per regio in Duitsland een keur aan landelijk gelegen hotels en pensions waar u helemaal op adem komt. Geniet in een Landhotel, Landgasthof of Waldgasthof van het Duitse landschap op haar mooist. Dat kan langs de Donau zijn, tussen de wijngaarden van het Frankenland of diep verscholen in de bossen van de Harz; Duitsland heeft voor elk wat wils te bieden. En vooral veel rust en ruimte, die we in Nederland nauwelijks nog vinden.

Landelijk gelegen kleine hotels in Duitsland


Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...