Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Kindvriendelijk hotel in Duitsland

Indien u met uw gezin onderweg bent in Duitsland, dan is het wel zo prettig als u zich met de kinderen welkom voelt als u ergens wilt overnachten. Een kindvriendelijk hotel in Duitsland vinden gaat heel gemakkelijk via Zimmerfrei.nl. We hebben ons gespecialiseerd in kleinschalige hotels, gezellige pensions en sfeervolle gasthofen waar kinderen van harte welkom zijn. Er zijn familiekamers beschikbaar of er kan eenvoudig een extra bed bijgeplaatst worden in de kamer. We helpen u graag bij het boeken van de juiste familiekamer. Veel kindvriendelijke hotels hebben extra speelgelegenheid binnen en soms ook buiten. Op de menukaart staat vaak een apart kindermenu.

Reisbedje hoeft niet mee

Bij een kindvriendelijk hotel in Duitsland hoeft u meestal geen eigen reisbedje mee te nemen. Als u aangeeft met kleine kinderen te reizen, dan nemen we altijd contact op met zowel het hotel in Duitsland als met u om te bespreken hoe de kamerindeling wordt. Een reisbedje hoeft niet mee als een hotel deze al beschikbaar heeft. Hoewel kindvriendelijke hotels reisbedjes of kinderbedjes voorhanden hebben, kan het voorkomen dat deze al gereserveerd zijn door andere gezinnen. Daarom checken we altijd bij het hotel of een reisbedje ook echt beschikbaar is. Als een reisbedje niet mee hoeft, dan scheelt dat veel bagageruimte in de auto. En dat is wel zo fijn met alle spullen die u toch al mee moet nemen tijdens een gezinsvakantie. De reisbedjes waar we het over hebben zijn de peuterbedjes of campingbedjes van circa 60 bij 120 cm. Als uw kindje nog heel klein is en in een reiswiegje of in de kinderwagenbak slaapt, dan moet u deze wel zelf meenemen. Zelfs kindvriendelijke hotels in Duitsland hebben deze reiswiegjes doorgaans niet beschikbaar.

Kinderkorting

Een kindvriendelijk hotel in Duitsland biedt niet alleen de benodigde faciliteiten voor kinderen, maar berekent ook een aangepaste prijs voor kinderen. Deze kinderkorting is niet altijd vanzelfsprekend, maar wel bij de kindvriendelijke hotels in Duitsland die wij aanbieden. Het kan zijn dat de vermelde kamerprijs na het boeken van de kamer lager uitvalt omdat er nog een kinderkorting berekend wordt. Daarom is het belangrijk om de leeftijden van de kinderen bij de boeking te vermelden. Dit is niet alleen handig om achteraf kinderkorting te berekenen, maar het is ook handig voor het kindvriendelijke hotel in Duitsland om te bepalen in welke kamer u het beste met uw gezin kunt overnachten. Helaas is het berekenen van de kinderkorting tijdens het boeken van de kamer niet altijd even gemakkelijk. We hebben er vaak over nagedacht hoe dit te automatiseren, maar kindvriendelijke hotels houden er te veel verschillende manieren op na om deze kinderkorting te berekenen. Daarom is het nog altijd handiger om achteraf, nadat u geboekt heeft, de kinderkorting en de kamerindeling te bepalen in samenspraak met het kindvriendelijke hotel in Duitsland en met u.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...