Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Hond welkom in een huisdiervriendelijk hotel in Duitsland

In een huisdiervriendelijk hotel of pension in Duitsland is uw hond van harte welkom. U kunt eenvoudig de zoekresultaten filteren op ‘diervriendelijk’, waarna u uitsluitend de diervriendelijke hotels en pensions in Duitsland te zien krijgt. Deze pensions zijn handig voor een tussenstop langs de snelweg. Wat een hotel of pension diervriendelijk maakt is een ruim begrip. Het belangrijkste is dat u uw huisdier, meestal de hond, welkom is. Het is voor u als hondenbezitter natuurlijk belangrijk dat de hond mee in de kamer mag en bij voorkeur ook mee mag in het restaurant. In het ideale geval ligt het huisdiervriendelijke hotel in een natuurlijke omgeving, zodat het uitlaten van de hond een fijne wandeling oplevert.

Hond welkom in hotel in Duitsland

Als hondenbezitter is het verstandig om vooraf te controleren of uw hond welkom is in het hotel in Duitsland dat u op het oog heeft. Soms kiest een hotel er bewust voor om juist wel of juist niet honden toe te laten. Mensen die allergisch zijn voor honden gaan bewust op zoek naar hotels waar honden niet welkom zijn, zodat ze er zeker van zijn gevrijwaard te blijven van niesbuien. Omdat er dus hotels en pensions zijn die pertinent geen honden toelaten, is het belangrijk om te controleren of uw hond welkom is. In een enkel geval mag de hond niet in het restaurant komen of alleen in een bepaald gedeelte van het hotel. Echt gezellig is het niet als de hond op de kamer moet blijven, maar soms is het wel begrijpelijk. We geven zo veel mogelijk informatie bij de beschrijvingen van de pensions, zodat u weet of en in hoeverre uw hond welkom is.

Extra kosten voor de hond op de kamer

Een huisdiervriendelijk hotel zal normaal gesproken extra kosten in rekening brengen voor uw huisdier. Meestal gaat het hierbij om de hond. De reden hiervoor is dat het hotel extra de tijd neemt om na vertrek de kamer zorgvuldig te reinigen. Hondenbezitters maken zich uiteraard niet zo druk om een paar haren, maar voor mensen die allergisch zijn voor honden kan één haar al voldoende zijn om voor overlast te zorgen. De eisen voor hygiëne zijn voor hotels in Duitsland bovendien behoorlijk streng. Op het reinigen van de kamer wordt daarom zeker niet bezuinigd. Vandaar dat een huisdiervriendelijk hotel in Duitsland deze kosten in rekening moet brengen. Deze extra kosten voor de hond op de kamer bedragen doorgaans € 5,00 tot € 10,00 per hond per nacht. Geen onoverkomelijk bedrag dus, maar wel iets om rekening mee te houden bij het boeken van uw hotel of pension onderweg in Duitsland.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...