Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Hotels en pensions langs snelweg A3 Frankfurt-Würzburg


Voordelig hotel of pension langs snelweg A3 Frankfurt-Würzburg

Een hotel of pension langs snelweg A3 tussen Frankfurt en Würzburg is snel gevonden bij Zimmerfrei.nl. Wij bezoeken en checken hotels en pensions in Duitsland zelf en kennen de eigenaren. Pensions en kleine hotels op Zimmerfrei.nl staan bekend om vriendelijke geprijsde kamers en persoonlijke sfeer. Zoekt u een goedkoop hotel of pension onderweg in de buurt van de A3, dan heeft u ruime keuze uit gezellige accommodaties waar na een gezonde nachtrust een rijk gevuld ontbijt voor u klaarstaat. We weten dat veel reizigers langs dit traject een overnachtingshotel zoeken voor een tussenstop. Dat heeft te maken met de ligging in Midden-Duitsland, op circa 6 uur rijden van Nederland. Toevallig is het ook nog eens een heel mooie regio! U overnacht in Mainland-Spessart, een bosrijk gebied waar de Main doorheen meandert, met vele historische stadjes. Eigenlijk doen we het gebied langs snelweg A3 tussen Frankfurt en Würzburg een beetje te kort door het slechts als tussenstop te beschouwen, zo mooi is het hier!

Hotel in Mespelbrunn

Een veel gekozen stadje voor een overnachting langs snelweg A3 is Mespelbrunn, dat vooral bekend is vanwege het prachtige waterslot (Wasserschloß Mespelbrunn). Het ligt in Spessart, dichtbij de A3 maar er ver genoeg vandaan om niets van het tumult van de snelweg mee te krijgen. In het bosrijke heuvellandschap heerst rondom het dorp vooral stilte en rust. Ideaal dus voor een tussenstop langs snelweg A3, zodat je uitgerust je weg kunt vervolgen.

Hotel in Marktheidenfeld

Marktheidenfeld is een heel fijn stadje om te overnachten. Het ligt op 5 minuten rijden van snwelweg A3. U bereikt het via de historische Mainbrücke, waarna u in een lieflijk vakwerkstadje belandt. Marktheidenfeld heeft een levendig centrum. Het is niet al te groot, maar biedt enkele gezellige winkelstraten en een pleintje waar het leuk shoppen is. Er is keuze uit diverse restaurants. Meerdere wandelroutes en mountainbikeroutes maken Marktheidenfeld tot een fijn vertrekpunt om de natuur in te trekken. Uiteraard kennen we hier enkele goede en voordelige hotels die het aanbevelen waard zijn.

Hotel in Helmstadt

Helmstadt is zo’n ander klein stadje – meer een dorp eigenlijk – dat ideaal gelegen is voor een overnachting langs de snelweg A3 in de buurt van Würzburg. Helmstadt ligt in het Frankische Weinland. Het ligt middenin de regio waar de bekende Frankenwijn vandaan komt. Het is er heerlijk wandelen of fietsen langs de wijngaarden. Helmstadt ligt in de luwte van barokstad Würzburg, dat het beginpunt (of eindpunt) is van de Romantische Strasse. Zoekt u een hotel of pension onderweg langs snelweg A3? Ga dan voor een tussenstop in Helmstadt en neem er een kistje wijn mee vandaan voor thuis of op uw eindbestemming!

Ontdek op Zimmerfrei.nl meer vriendelijk geprijsde kleine hotels en pensions voor een overnachting langs de autobahn A3! 

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...