Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Vriendelijk geprijsde hotels en pensions langs snelweg A8 tussen Ulm en München

Wie via Stuttgart onderweg is naar München volgt doorgaans de snelweg A8. Voorbij Ulm loopt deze snelweg in een bijna rechte lijn via Augsburg naar München. Links en rechts van de autobahn ontwaart zich een uitgestrekt landschap dat niet bepaald opzienbarend is. De stad Augsburg is dat juist wel! En Legoland in Günzburg geniet ook steeds meer bekendheid. Wie een overnachting langs de snelweg A8 zoekt in dit deel van Schaben, kan terecht in meerdere gezellige dorpjes zoals Zusmarshausen.

Tussenstop tussen Ulm en Augsburg

De A8 tussen Ulm en Augsburg is een geliefd traject voor een overnachting langs de snelweg. U rijdt hier door de regio Bayerisch Schwaben, een weinig indrukwekkend landschap, met veel landbouw. De steden Ulm en Augsburg zelf zijn echter zeer de moeite van een bezoek waard. Een andere belangrijke reden om langs dit stuk van snelweg A8 te overnachten is Legoland Günzburg, dat ongeveer halverwege Ulm en Augsburg direct langs de snelweg te vinden is. Een tussenstop tussen Ulm en Augsburg is het beste te boeken tussen Zusmarshausen en Augsburg, omdat de kamerprijzen in de buurt van Legoland wat hoger liggen.

Hotel onderweg langs snelweg A8 tussen Augsburg en München

Augsburg is een gemoedelijker stadje dan München. Deze Renaissancestad is niet voor niets onderdeel van de Romantische Strasse en heeft een indrukwekkend mooi centrum. Augsburg ligt op een klein uur rijden van de ‘Landeshauptstadt’ München. Zoekt u een hotel onderweg langs snelweg A8 tussen Augsburg en München, dan is vooral het dorp Einsbach aan te raden. Dit bevindt zich net buiten de ring om München, waardoor het niet zo druk bezocht is. Als u dichter bij München komt, dan worden de kamerprijzen hoger. Voor een enkele overnachting kunt u daarom het beste een hotel kiezen dat zich een stukje buiten de stad bevindt.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...