Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Overnachting langs snelweg A8 tussen Stuttgart en Ulm

Als u eenmaal voorbij Stuttgart bent, dan heeft u de meest drukke snelwegen wel achter u gelaten. Eerst kruist de A8 de Neckar en rijdt u een stuk door het mooie Neckardal. Dit gaat over in de Schwäbische Alb, een heuvelrijk gebied dat aan de zuidkant begrensd wordt door de Donau. Bij Ulm gaat het landschap over in de Allgäu. Langs het snelwegtraject tussen Stuttgart en Ulm, dat circa 100 kilometer lang is, zijn diverse leuke stadjes te vinden voor een overnachting langs snelweg A8. In een pension of klein hotel in deze streek geniet u van de zuidelijke flair en ontspannen sfeer in een groen landschap. Hier kunt u heerlijk tot rust komen tijdens een tussenstop, voordat u stressvrij op pad gaat naar het zuiden van Europa.

Tussenstop tussen Ulm en Augsburg

De A8 tussen Ulm en Augsburg is een geliefd traject voor een overnachting langs de snelweg. U rijdt hier door de regio Bayerisch Schwaben, een weinig indrukwekkend landschap, met veel landbouw. De steden Ulm en Augsburg zelf zijn echter zeer de moeite van een bezoek waard. Een andere belangrijke reden om langs dit stuk van snelweg A8 te overnachten is Legoland Günzburg, dat ongeveer halverwege Ulm en Augsburg direct langs de snelweg te vinden is. Een tussenstop tussen Ulm en Augsburg is het beste te boeken tussen Zusmarshausen en Augsburg, omdat de kamerprijzen in de buurt van Legoland wat hoger liggen.

Hotel onderweg langs snelweg A8 tussen Augsburg en München

Augsburg is een gemoedelijker stadje dan München. Deze Renaissancestad is niet voor niets onderdeel van de Romantische Strasse en heeft een indrukwekkend mooi centrum. Augsburg ligt op een klein uur rijden van de ‘Landeshauptstadt’ München. Zoekt u een hotel onderweg langs snelweg A8 tussen Augsburg en München, dan is vooral het dorp Einsbach aan te raden. Dit bevindt zich net buiten de ring om München, waardoor het niet zo druk bezocht is. Als u dichter bij München komt, dan worden de kamerprijzen hoger. Voor een enkele overnachting kunt u daarom het beste een hotel kiezen dat zich een stukje buiten de stad bevindt.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.6/10 gebaseerd op 171 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...