Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Ulm populair als tussenstop langs A7 richting Oostenrijk

De regio rondom Ulm wordt veel geboekt voor een overnachting langs snelweg A7 richting Oostenrijk. Het is niet verwonderlijk dat er hier vaak een hotel onderweg geboekt wordt, want Ulm ligt ongeveer 700 km van Utrecht. Deze afstand is voor veel reizigers prima om in één dag af te leggen. Ulm is bovendien een prachtige stad in de Schäbische Alb, gelegen langs de Donau waar ook het riviertje de Iller uitmondt. Ulm staat bekend om de hoogste kerktoren ter wereld. Met een hoogte van 162 meter is deze van snelweg A7 al te zien. Neem tijdens uw tussenstop in de buurt van Ulm dus ook eens de tijd om deze fraaie stad te verkennen!

Overnachting in het prachtige Allgäu

Ten zuiden van Ulm belandt u in de regio Allgäu. Hier brengt de snelweg A7 u langs Kaufbeuren, Memmingen, Kempten en Isny. Allgäu is een veel geprezen vakantiegebied met glooiende heuvels, bossen en meren. Het is een wonderschoon mozaïek-landschap waar de tijd soms lijkt te hebben stil gestaan. Altijd heeft u de Alpentoppen aan de horizon en in het zuiden van Allgäu kan er fanatiek door de bergen gewandeld worden. Hier vindt u ook wintersportplaatsen als Oberstdorf en Bad Hindelang. Al met al een regio waar veel reizigers ons inziens veel te snel doorheen rijden!

Tussenstop bij Schwangau: slot Neuschwanstein en Hohenschwangau

De meest bekende trekpleisters langs de A7 ten zuiden van Ulm vindt u nabij Füssen. In Schwangau staan de beroemde kastelen Slot Neuschwanstein en Slot Hohenschwangau. Deze twee ‘Königsschlösser’ bij de Forggensee zijn misschien wel de beroemdste kastelen van Duitsland. Een tussenstop van meer dan één nacht is zeker aan te bevelen. Zo kunt u de tijd nemen om deze geweldige bouwwerken te ontdekken. Met 1,3 miljoen bezoekers per jaar is Slot Neuschwanstein een van de populairste toeristische attracties van Duitsland. Maak van uw overnachting langs snelweg A7 richting Füssen en Oostenrijk vooral een extra uitstapje en beschouw uw tussenstop als onderdeel van uw vakantie!

Hotel onderweg naar Gardameer en Venetië

De A7 ten zuiden van Ulm is ideaal als locatie voor een tussenstop als u op doorreis bent naar het Gardameer of naar Venetië. Deze bestemmingen zijn voor veel mensen te ver om in één dag te rijden. En waarom zou u ook! Het is heerlijk om in Zuid-Duitsland een overnachting te boeken langs de A7 nabij Füssen en Kempten. Vanaf Füssen is het Gardameer nog zo’n 360 km rijden en Venetië nog circa 480 km. U bent dus mooi over de helft als u onderweg naar het Gardameer of Venetië een overnachting langs de A7 reserveert tussen Ulm en Füssen.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...