Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Door ons bezochte pensions voor een overnachting langs snelweg A5


Tussenstop langs snelweg A5 in Duitsland richting Basel

Omdat de reis naar Zwitserland en Italië soms net even te lang is om in één dag af te leggen, kiezen veel reizigers voor een tussenstop langs snelweg A5 in Duitsland richting Basel. Via Zimmerfrei.nl vindt u vriendelijk geprijsd klein hotel of pension langs snelweg A5 richting Basel. De snelweg A5 is een populaire route richting Zwitserland en Italië. Ook de noordelijke Franse Alpen in de buurt van Genève zijn via deze snelweg goed te bereiken. Ten zuiden van Karlsruhe rijdt u via de Badische Weinstraße door een geweldig mooi landschap met aan de oostkant het Zwarte Woud en aan de westkant van de snelweg A5 het Rijndal. Eigenlijk is het zonde dat de meeste mensen hier maar één nachtje verblijven! Onze tip als u niet echt haast heeft: verlaat bij Offenburg de A5 en rijdt dan door het Zwarte Woud via Haslach en Waldkirch naar Freiburg. U wijkt niet heel veel van uw route af en u geniet van een fraai toeristisch uitstapje. Vanaf Freiburg kunt u snelweg A5 weer vervolgen richting het zuiden.

Overnachting in de buurt van Europa-Park Rust

Bent u een liefhebber van pretparken? Dan is het Europa-Park een walhalla! Het ligt langs de autobahn A5 bij het plaatsje Rust. Je kunt het park vanaf de snelweg zien liggen. Een tussenstop langs snelweg A5 is daarom heel goed te combineren met een bezoek aan het Europa-Park, een van de grootste pretparken van Europa met vele spectaculaire attracties voor adrenaline-junkies! Een pension in de buurt van het Europa-Park of in een van de omringende dorpen, zoals Ettenheim, biedt een ideale uitvalsbasis.

Pension langs de Badische Weinstraße

Snelweg A5 voert door het Rijndal van Baden en loopt evenwijdig aan de Badische Weinstrasse, bekend van de beste Spätburgunder en Riesling wijnen van Duitsland. Ten zuiden van Bad Krozingen gaat het Rijndal door het Markgräflerland. Deze regio heeft de meeste zonuren van heel Duitsland en wordt soms aangeduid als het Toscane van Duitsland. De streek Kaiserstuhl (ten noordwesten van Freiburg) is zelfs de warmste regio van Duitsland. De vele terrasvormige wijngaarden zijn kenmerkend voor de streek. Hier overnachten geeft een heerlijk vakantiegevoel. In dorpjes als Neuenburg am Rhein, Müllheim, Schliengen of Buggingen vindt u vriendelijk geprijsde pensions voor een tussenstop langs de autobahn A5 richting Basel.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...