Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Een tussenstop langs snelweg A3 tussen Nürnberg en Passau

Hier vindt u een voordelig hotel of pension langs de A3 tussen Nürnberg en Passau. De route richting Slowakije, Hongarije of Slovenië voert door het Beierse Woud via de snelweg A3. Het is een heerlijke omgeving voor een tussenstop. Vooral als u 5 à 10 km van de snelweg gaat overnachten, zult u merken dat u in een oase van rust terecht bent gekomen, waar het zachte ruisen van de wind door de dennenbossen voor ontspanning zorgt. We horen vaak dat mensen het jammer vinden dat ze niet langer in het Beierse Woud kunnen verblijven, meestal omdat ze zuidelijker in Europa een andere accommodatie hebben geboekt.

Overnachting tussen Nürnberg en Regensburg

Omdat veel reizigers de afstand naar Passau te groot vinden om op één dag te rijden, zoekt men vaak een hotel voor een tussenstop A3 tussen Nürnberg en Regensburg. Zo zijn Parsberg en Lupburg populaire dorpjes voor een overnachting. Dit deel van de A3 voert door het Oberpfälzer Woud, een bosrijk gebied ten noordoosten van het Beierse Woud, dat ten zuiden van Regensburg begint.

Overnachting tussen Regensburg en Deggendorf

De A3 leent zich bij uitstek voor een overnachting in het Beierse Woud tussen Regensburg en Deggendorf. We kennen een aantal uitstekende pensions die ideaal zijn voor een tussenstop. Zo is het fraai gelegen dorpje Schwarzach veel gekozen voor een hotel onderweg in de buurt van de A3 bij Deggendorf. Ook de dorpjes Wiesent en Wörth an der Donau zijn populair onder reizigers. 

Overnachting tussen Deggendorf en Passau

De A3 voert ten zuiden van Deggendorf verder langs de Donau naar het Passauer Land. Passau is een romantische stad met een bijzonder fraaie ligging waar de rivieren Donau, Inn en Ilz samenkomen. In bijvoorbeeld Thyrnau, Erlau en Neuburg am Inn kennen we diverse goede pensions met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding, die zich prima lenen voor een tussenstop langs de A3 bij Passau.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...