Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Klein hotel of pension langs snelweg A3 tussen Würzburg en Nürnberg

Bent u op zoek naar een klein hotel of pension langs snelweg A3 tussen Würzburg en Nürnberg? Voor een goedkope overnachting bent u hier aan het enige juiste adres. We zijn al jaren specialist in het aanbieden van voordelige overnachtingsadressen in Duitsland. Omdat snelweg A3 een populaire route is, kennen we hier veel pensions, particuliere hotels en herbergen (Gasthöfe) van goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Het traject van de autobahn A3 tussen Würzburg en Nürnberg is veel gevraagd voor een tussenstop in Duitsland omdat veel reizigers hier ongeveer halverwege de eindbestemming in Oostenrijk, Slovië of Italië zijn.  Afhankelijk van waar u uw reis bent begonnen heeft u al gauw zo’n 6 à 7 uur gereden als u zich tussen Würzburg en Nürnberg bevindt. Dat is voor veel mensen lang genoeg autorijden op één dag. Alle reden om een tussenstop tussen Würzburg en Nürnberg te plannen. Rijdt u via deze route naar het zuiden, dan vindt u bij Zimmerfrei.nl een fijne plek om te overnachten op doorreis tijdens uw vakantie.

Het Steigerwald: een heerlijke regio voor een tussenstop langs snelweg A3

De snelweg A3 tussen Würzburg en Nürnberg doorkruist de prachtige regio Steigerwald. Het Steigerwald vormt het hart van Franken, een regio die bol staat van de romantiek. Vooral de steden Bamberg (Unesco Werelderfgoed), Würzburg en vakwerkstad Bad Windsheim zijn een bezoekje zeker waard. Würzburg vormt het begin van de Romantische Strasse, wellicht de meest bekende toeristische route door Duitsland. Het verdient zeker aanbeveling om in deze stad een dag langer te blijven, want bedenk: de reis is onderdeel is van uw vakantie! De beste wijnen komen uit het westen van het Steigerwald. In feite is deze regio één groot natuurpark met tal van fiets- en wandelpaden, riviertjes en fraaie uitzichtpunten. Pas als u van de snelweg afgaat, wordt u zich gewaar van de schoonheid van het Steigerwald. Als u een paar kilometer door de bossen en langs wijngaarden hebt gereden, lijkt de snelweg opeens heel ver weg en komt u helemaal tot rust. Hier vindt u een pension of hotel voor een ontspannen tussenstop langs de snelweg A3 met gegarandeerd een weldadige nachtrust. Zo kunt u de volgende dag uw weg naar uw eindbestemming met frisse moed beginnen.

Niet te dicht bij beursstad Nürnberg overnachten

Als u zich heeft voorgenomen om een hotel te reserveren langs de snelweg A3 tussen Würzburg en Nürnberg, houdt er dan rekening mee dat de kamerprijzen in Nürnberg zelf enorm kunnen fluctueren. Nürnberg is een bekende beursstad. Tijdens grote beurzen - waar veel mensen op af komen - schieten de kamerprijzen vaak omhoog. Dit merk je zelfs al in de kleinere steden rondom Nürnberg, zoals in Erlangen. Het verdient aanbeveling niet te dicht bij beursstad Nürnberg te overnachten als u niet in de stad zelf hoeft te zijn. Het is prijstechnisch gezien handiger om dichter bij Würzburg een overnachting te plannen. Pas qua kamerprijzen ook op met een overnachting in het dorp Herzogenaurach. Het lijkt de ideale locatie voor een overnachting ten westen van Nürnberg te zijn, maar hier zijn de hoofdkantoren van Adidas en Puma gevestigd. Er zijn hier veel zakelijke reizigers en er zijn Outletwinkels. Het zorgt er voor dat Herzogenaurach relatief duur is om te overnachten.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...