Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Het ideale hotel langs uw route door Duitsland

Bent u op zoek naar een hotel langs uw route door Duitsland, dan heeft u volop keuze uit een groot aanbod van accommodaties. Voor de meeste reizigers is de prijs doorslaggevend, omdat de reis al duur genoeg is. Een tussenstop zien velen als een noodzakelijk iets tijdens de vakantie, wat niet te veel geld mag kosten. Gelukkig hoeft een hotel langs uw route door Duitsland niet duur te zijn. Bepaal eerst de route die u wilt rijden en daarna hoeveel uren u op één dag onderweg wilt zijn. Gezien de drukte op de wegen is het tegenwoordig handiger om van een aantal uren reistijd uit te gaan, dan van het aantal kilometers. Als u een locatie heeft gevonden waar u ongeveer wilt overnachten, dan is het eenvoudig om het ideale hotel langs uw route door Duitsland te kiezen. U kunt de beschikbare hotels filteren op ligging, prijs en diverse beschikbare faciliteiten die voor u interessant zijn. Op deze manier hoeft u niet veel extra tijd te verspillen met het vinden van een tussenstop.

Hotel verder van de route is vaak goedkoper

Tijdens het zoeken naar een hotel langs de route door Duitsland wensen we het vaak zo gemakkelijk mogelijk; we rijden een stuk en zodra we eraan toe zijn willen we de auto kunnen parkeren voor de deur van het hotel. Het liefst natuurlijk direct langs de snelweg. Helaas bent u niet de enige die dit gemak kan waarderen en weten de hoteliers langs de route dat er veel reizigers op zoek zijn naar een tussenstop. Het is daardoor niet verwonderlijk dat hierdoor de kamerprijzen stijgen. Een hotel verder van de route is vaak goedkoper. Kijk daarom ook eens naar een dorpje op 5 à 10 kilometer van de snelweg. Want na al die kilometers in de auto en zo’n hele dag op de snelweg kunnen die laatste paar kilometers binnendoor er ook nog wel bij. Het is meestal ook leuker om in een stadje wat verder van de route te overnachten. Je komt nog eens in een gezellige dorpje met leuke pleintjes en vakwerkhuizen, wat het vakantiegevoel ten goede komt! Omdat een hotel verder van de route vaak goedkoper is, houd je bovendien nog wat over om de volgende dag bij de plaatselijke bakker wat lokale lekkernijen voor onderweg te kopen. Het vinden van een hotel langs uw route wordt een leuke bezigheid als u de route wat leuker maakt!

Hotel langs een alternatieve route door Duitsland

Meestal zoeken we een hotel zo dicht mogelijk bij de snelweg. Maar wat nog veel leuker is, is om een stukje van de route via een B-weg te rijden. Op vele B-wegen mag je 100 km/u rijden, dus het tijdverlies valt mee. Je komt wel door dorpen, wat enerzijds extra tijd kost, maar anderzijds de route leuker maakt. Reserveer een hotel langs een alternatieve route door Duitsland. Als u bijvoorbeeld in de buurt van Nürnberg een tussenstop wilt plannen, dan kunt u vanaf Würzburg een prachtig stuk door het Steigerwald rijden, waarna u bij Nürnberg de snelweg weer op gaat. U mijdt zo de drukte en de eventuele files op de snelweg rondom Nürnberg. In het Steigerwald zijn sfeervolle dorpjes met gezellige hotels en pensions te vinden. Als u bijvoorbeeld richting Salzburg rijdt, dan kunt u bij München de B304 nemen richting Wasserburg en Traunstein door Chiemgau; een prachtige regio voor een tussenstop. Ook andere drukke snelwegen kunt u zo omzeilen. Zo ziet u bovendien meer van Duitsland dan alleen de autobahn. Kijk gewoon eens op de kaart van Zimmerfrei.nl voor een hotel langs een alternatieve route door Duitsland.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...