Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Goedkoop hotel in Duitsland vinden

Als u een goedkoop hotel in Duitsland wilt vinden, dan bent u bij Zimmerfrei.nl op de juiste plek beland. Hier vindt u honderden vriendelijk geprijsde, kleine hotels en pensions door heel Duitsland. Zimmerfrei.nl biedt zowel goedkope hotels voor onderweg als hotels in bekende vakantieregio’s als de Eifel, het Sauerland en langs de Moezel. Zimmerfrei.nl staat bovendien voor informele sfeer en gezelligheid. Daarom zijn de goedkope hotels en pensions veelal kleine, door een familie beheerde accommodaties met oprechte gastvriendelijkheid.

Lage kamerprijs is vaak zonder ontbijt

Op veel boekingswebsites die we allemaal kennen moet u goed opletten, want een lage kamerprijs is vaak zonder ontbijt! Zo lijkt de kamerprijs lager dan deze in werkelijkheid is, want vrijwel iedereen bestelt het ontbijt er bij. Dat de kamerprijs zonder ontbijt wordt getoond hoeft geen probleem te zijn, maar soms worden de kosten van het ontbijt met opzet minder duidelijk weergegeven. Let er dus goed op of de kamerprijs inclusief of exclusief ontbijt is. Op Zimmerfrei.nl zijn de kamerprijzen - op enkele uitzonderingen na - altijd inclusief ontbijt.

Lage kamerprijs als lokkertje

Soms lijkt een hotel in Duitsland goedkoop omdat een lage kamerprijs als lokkertje wordt gebruikt. Gaat u vervolgens kijken hoeveel het hotel voor u echt kost, - op de door u gewenste datum – dan blijkt de prijs meestal toch hoger te zijn. De laagst vermelde kamerprijzen gelden vaak alleen in het laagseizoen of bij een langer verblijf.

Goedkoop hotel onderweg

Veel mensen zijn op zoek naar een goedkoop hotel in Duitsland voor onderweg. Op Zimmerfrei.nl vindt u vele kleine hotels en pensions langs de autobahn. Langs alle populaire vakantieroutes bieden we door ons bezochte en op kwaliteit gecheckte goedkope hotels aan. Zoek eenvoudig op autobahntraject of via de kaart naar een goedkoop hotel in Duitsland voor onderweg.

B&B’s goedkoper dan een hotel?

Soms is een B&B goedkoper dan een hotel, maar tegenwoordig hoeft dat niet altijd zo te zijn. Door de populariteit van bed and breakfast boekingssites hebben de eigenaren ontdekt dat ze de prijzen best wat kunnen verhogen. Bovendien is B&B niet meer synoniem aan 'voordelig', omdat er steeds meer luxe B&B's aangeboden worden. Op Zimmerfrei.nl vindt u naast goedkope hotels ook B&B’s, die soms inderdaad goedkoper zijn. Maar dat gaat niet altijd op. Als de prijs belangrijkst is, vergelijk dan de prijzen van zowel bed and breakfasts als hotels en pensions met elkaar.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...