Taalkeuze:
NL DE

...

Frankenhotel Drei Kronen

Hauptstraße 19
96117 Memmelsdorf, Franken, Bayern
Voor een overnachtig langs snelweg A73 bij afslag 22

2-persoons kamer vanaf:
€99,50 inclusief ontbijt

Reserveren

Traditonele gasthof met eigen bierbrouwerij middenin Memmelsdorf

Overnachting en heerlijk dineren in Memmelsdorf in traditionele sferen.

De Drei Kronen in Memmelsdorf is een traditionele 'Brauereigasthof'. U kunt hier overnachten, heerlijk dineren en genieten van een vers getapt biertje uit de eigen brouwerij. De brouwerij kunt u tevens bezichtigen. Het gehele pand is de laatste jaren omvangrijk gerenoveerd, wat geresulteerd heeft in een schitterend interieur met weergaloos mooie kamers voor een nog altijd schappelijke prijs. Alle kamers beschikken over een ruime badkamer met douche/toilet, kabel-TV, schrijftafel, kluisje en gratis Wi-Fi. In de kamers vindt u een tablet die als digitale informatiemap fungeert; super modern! 

In het oergezellige restaurant kunt u terecht voor typisch Frankische gerechten, begeleid door heerlijke wijnen of een biertje uit de eigen brouwerij. 's Zomers kunt u dineren of van een drankje genieten op het gezellige terras.

Omgeving

De historisch interessante stad Bamberg ligt op 10 minuten rijden van Memmelsdorf. Het doprje Memmelsdorf ligt nabij het knooppunt (Kreuz) Bamberg waar de A70 en de A73 elkaar kruisen. Memmelsdorf leent zich voor uitstapjes in de Fränkische Schweiz: een fraai natuurgebied met vele mooie fiets- en wandelroutes. Even buiten het dorp vindt u tevens een golfbaan.

Praktische informatie

Inchecken van 15:00 uur
Uitchecken voor 11:00 uur

Andere pensions in de buurt van Frankenhotel Drei Kronen

***

Brauerei Gasthof Höhn

Memmelsdorf, Franken, Bayern

Brauerei Gasthof Höhn in Memmelsdorf is een modern hotel in een pand vol nostalgie. U kunt hier heerlijk dineren, goed ontbijten en de eigen bierbrouwerij bezichtigen. Het hotel biedt...

2-persoons kamer vanaf:
€80,00 excl. ontbijt € 9,50 p.p.


De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...