Taalkeuze:
NL DE

...

Ferienwohnungen Bochmann

Rosental 29
08289 Schneeberg, Ertsgebergte, Sachsen
Voor een overnachtig langs snelweg A72 bij afslag 11

2-persoons kamer vanaf:
€56,00 inclusief ontbijt

Rustig gelegen nabij een park en het centrum van Schneeberg

sfeerimpressie

Familie Bochmann heet u hartelijk welkom in één van hun zeven, zeer compleet ingerichte, vakantiewoningen. De woningen zijn landelijk maar centraal gelegen vlakbij een park en de barokke binnenstad van Schneeberg. De prijzen van deze vakantiewoningen zijn exclusief ontbijt. Kosten voor het ontbijt bedragen 5,-- euro per persoon per dag.

Omgeving

Schneeberg, heeft de bijnaam 'Het Zilveren Hart van Saksen'. Het ligt in het Ertsgebergte, heeft ongeveer 16.500 inwoners en is bekend geworden door de zilver mijnbouw. Het traditionele lichtfeest, gehouden op de tweede advent, trekt jaarlijks veel bezoekers. Schneeberg is bijzonder rolstoelvriendelijk en heeft een prachtige historische binnenstad. In onmiddellijke nabijheid van uw accommodatie vindt u een park, een overdekt zwembad en een planetarium. In Schneeberg zijn diverse recreatiemeren zoals de 'Filzteich'. Voor de cultuurliefhebber is een bezoek aan de 'Sant Wolfgangskirche', met zijn mooie altaar, een echte aanrader.

Praktische informatie

Inchecken van 14:00 tot 00:00 uur
Uitchecken voor 11:00 uur
Ontbijt van 07:00 tot 10:00 uur

Ferienwohnungen Bochmann op de kaartDe waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 210 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...