Taalkeuze:
NL DE

Doe de tussenstop van 2 nachten

Laat de stress thuis!

Veel mensen boeken voor een vakantie in Zuid-Europa een overnachting in Duitsland, omdat de rit naar de eindbestemming anders wel heel erg lang wordt. We zien bij Zimmerfrei.nl regelmatig vragen van gasten bij de boekingen staan; "kunnen we ook ná 23.00 uur inchecken?" en "Kunnen we om 05.00 uur ontbijten?". Soms kan dat, maar waarom boekt u niet een extra overnachting, zodat u een dagje kunt bijkomen voordat de reis weer verder gaat? Want de vakantie begint wat ons betreft zodra je de voordeur achter je dicht trekt, zodat je ontspannen in de auto stapt.Hotel Restaurant Alpenglück in het Berchtesgadener Land bij de A8 richting Salzburg

Als we eens wisten dat het daar zó mooi is..!
Veel mensen boeken een pension langs de autobahn om er de volgende dag zo snel mogelijk weer te vertrekken naar de vakantiebestemming. Regelmatig horen we van gasten dat ze zéker wat langer in het pension hadden gebleven als ze van te voren wisten dat het er zó mooi is. En inderdaad: het is zonde om ergens geweest te zijn, zonder ook maar iets van de omgeving te hebben meegekregen. De regio's in Duitsland waar veel mensen overnachten zijn écht heel mooi. Het Altmühltal, Chiemgau, het Markgräflerland, de Rheinebene, Schwäbische Alb of het Inntal zijn regio's waar veel te zien is en te beleven valt.

Doe de tussenstop van 2 nachten!
Onze tip: doe een tussenstop van twee nachten in plaats van slechts eentje. Slaap heerlijk uit, ga wandelen met de kinderen of slenter door het stadje waar u overnacht. Bezoek een attractiepark of wildpark. Geniet van uw eerste vrije dag op een terrasje of neem de kinderen mee naar een speeltuin. Pak de auto naar dat mooie uitzichtpunt of laat u inspireren door tips van de gastheer of gastvrouw. En 's avonds heerlijk dineren!
En: als u op vrijdag vanuit Nederland vertrekt, dan vervolgt u pas op zondag weer uw weg. Het is dan veel rustiger op de weg dan op de zomerse zaterdagen.

Uitgerust
U zult merken dat u na twee nachten veel beter uitgerust bent en veel meer zin heeft om uw weg te vervolgen. Want: het is vakantie! U denkt misschien dat u snel op uw bestemming moet zijn, maar dat bepaalt u toch lekker zelf? Dit is de tijd van het jaar waarin u juist niet op tijd op uw afspraak hoeft te zijn en geen deadlines hoeft te halen. De agenda is leeg! Die weelde lijken we niet meer gewend te zijn. Dus zet uzelf in de vakantiestand: want waarom zou u vol adrenaline aankomen op een vakantiepark in het zuiden van Europa?

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...