Taalkeuze:
NL DE

Pension of klein hotel in Duitsland

Pensions per Autobahn

Zes bijzondere hotels in Duitsland


Bijzonder hotel in Duitsland

Als u op zoek bent naar een speciale overnachting, denk dan eens aan een bijzonder hotel in Duitsland. Als Duitsland specialist kennen we het land heel goed. We hebben tal van bijzondere hotels voor u gevonden. Laat u verrassen door hotels met een unieke ligging, speciaal thema, markante bouwstijl of bijzondere geschiedenis.

Bijzonder hotel in de Eifel

Als u op zoek gaat naar een bijzonder hotel in Duitsland, dan is de Eifel een regio die voor de hand ligt omdat het dichtbij Nederland ligt. De Eifel leent zich daarom prima voor een weekendje weg. Omdat deze regio een heel ander landschap heeft dan ons eigen land, krijg je hier direct een ontspannen vakantiegevoel. Kijk bijvoorbeeld eens naar Pension Haus Diefenbach met uitzicht op de Rursee. Het ligt niet ver van Aachen, in de Nordeifel.

Bijzonder hotel in de Beierse Alpen

In het uiterste zuiden van Duitsland vindt u vooral hotels die bijzonder zijn vanwege de fraaie ligging met uitzicht op de Alpen. Een bijzonder hotel in de Beierse Alpen is een geweldige ervaring vanwege het indrukwekkende decor en de frisse berglucht. Voor een weekendje weg zijn de Beierse Alpen misschien net even te ver, maar blijf hier gerust wat langer tijdens uw vakantie of roadtrip door Duitsland of de Alpenlanden. Onze tip: Pension Hubertus am Thumsee in Bad Reichenhall.

Bijzonder hotel langs de Moezel

De Moezel is sinds jaar en dag een van de populairste bestemmingen van Duitsland. Een bijzonder hotel langs de Moezel bevindt zich tussen de wijngaarden en het liefst bovenop de majestueuze berghellingen met uitzicht op de rivier. De Moezel is bekend als dromerige wijnstreek met de vele wijngaarden die over de hellingen gedrapeerd zijn. De lieflijke vakwerkstadjes maken het romantische plaatje helemaal af. Een bijzonder hotel in Duitsland is zeker te vinden langs de Moezel. Onze tip voor een hotel met een weergaloos uitzicht is Kemmer’s Panorama Hotel.

Pensions in DuitslandFilter pensions op locatieFilter pensions op eigenschappen

De waardering van zimmerfrei.nl bij Custorate is 8.5/10 gebaseerd op 259 beoordelingen.

Wij zoeken naar beschikbare accommodaties...